Wednesday, 5 October 2016

(INFO VIRAL) : Kisah Nurse Bernafsu IBLIS. Apa Yang Jadi Kepadanya Selepas KANTOI Buat Ramai TERKEJUT !!!

Tags

Kisah Nurse Bernafsu IBLIS. Apa Yang Jadi Kepadanya Selepas KANTOI Buat Ramai TERKEJUT !!! | Jujur dan amanah antara faktor kebahagiaan rumahtangga. Malah kunci ini juga berguna sekiranya kita bawa kemana sahaja di dalam hidup kita. Jujur dan amanah dengan tugas yang dipikul antaranya. Tidak dapat dipastikan di mana atau bagaimana kisah gelap misi Zana bermula, samada ianya bermula dengan ‘sembang cinta terlarang’ di akaun facebook atau pun cair dengan ayat-ayat madah teman sekantor.

1

Mungkin kerana ruang kebebasan terbentang luas atas nama waktu kerja yang berjadual seorang jururawat atau sengaja ingin mencuba pucuk muda yang lebih berbeza dari suami sendiri atau sememangnya nafsu s3ks yang ada kaitan dengan genetik ? Menurut orang kampung Zana di Kelantan, ibunya sendiri 7 kali menjanda.

Suami percaya penuh kepada Zana. Tidak pernah curiga dengan jadual tugas yang diberi. Siang dan malam pertukaran syif pun si suami percaya bulat-bulat. Tambahan waktu kerja juga si suami tidak pernah bertanya kepada Zana. Bagi suami, isterinya antara pekerja di tempat yang memerlukan pengorbanan masa bersama keluarga. Hospital !!.

Bagaikan disambar petir tengkujuh, hati suami mana tidak hancur apabila isteri kepada seorang petugas hospital tempat yang sama Zana bertugas datang mengadu dan tunjukkan bukti bahawa antara keduanya ada ‘putik cinta’. Paling mengaibkan ada bukti dialog seks 1ucah berahi antara misi Zana dan suami orang yang sepejabat dengannya, Malek!!

Terdetik di hati suami misi Zana ketika itu, apakah ini ujian fitnah terhadap keluarganya atau apa? Suami tertanya, di manakah mereka melampias nafsu atau sekadar seronok sembang 1ucah di telefon masing-masing? Tidak mungkin Zana berani gunakan hotel di pekan yang kecil tersebut malah jauh sekali berani gunakan hotel di “negeri hudud” ini.

Segala pertanyaan yang bersarang di kepala si suami sebenarnya proses pertama ke arah kehancuran rumahtangga. Bukannya diminta telan bulat-bulat kata adu dari orang lain tetapi sikap ‘terlalu positif’ bakal memakan diri. Sedar tak sedar, misi Zana sudah jauh berselimut dengan dosa bersama suami orang.

Suami misi Zana juga amat naif, ditipu hidup-hidup apabila dengan mudah misi Zana menyangkal tuduhan tersebut dengan seribu kalimat cinta kononnya tidak berbelah bahagi.

Keruh rumahtangga hanya sekejap bila bisikan manja memujuk dan pertahankan diri misi Zana berjaya longlaikan suaminya. Rumahtangga mereka tenang seketika namun jauh disebalik itu hakikatnya Zana sedikit pun tidak merasa takut untuk teruskan permintaan nafsunya yang sudah tidak mampu disejukkan lagi.

Menurut sumber dalaman hospital tersebut, suami orang yang sempat menjamah misi Zana dikatakan sudah berpindah ke tempat lain dan dikawal rapi oleh isterinya. Terputus hubungan antara misi Zana dan Malek bukan bermaksud terputusnya nafsu iblis yang masih bersarang di tubuh misi Zana.
Tambah sumber, suami misi Zana masih memberi ruang kepada Zana untuk memperbaiki diri dan kembali kepada hidup berkeluarga yang diredhai Allah swt. Siapa boleh menjangkakan apa yang bakal berlaku sesaat kemudian? Belum surut nafsu berahi terhadap Malek, misi Zana mula memburu lagi. Kali ini Bos beliau sendiri?

Jelas sumber, bisik-bisik di kaunter pesakit dan di dalam whatsApp group mula menjurus seribu persoalan, kenapa Bos misi Zana tidak kenakan apa-apa tindakan disiplin terhadap mana-mana pekerja yang didapati mencemarkan nama institusi tempat mereka mencari rezeki halal?
Atau mungkin kenyataan dari pihak yang terlibat tidak cukup untuk dijadikan bukti betapa wujudnya perlakuan sumbang antara kedua staf?

Apakah Bos Zana menunggu gambar sebagai bukti dalam kisah asmara curang ini? Atau mungkin ada rakaman cctv yang telah dipadamkan atau menjadikannya sebagai alat mengugut misi Zana untuk tampung lampias nafsu sendiri? Hanya Allah swt yang Maha Mengetahui kenapa Bos Zana tidak bertindak sehingga ke saat ini.

Bulan demi bulan tahun demi tahun, secara tiba-tiba satu hari Zana jatuh sakit. Penyakit misteri katanya. Sudah puas berubat moden dan traditional tiada penawarnya. Zana menyesal. Cuba untuk bertaubat (bukan hanya tau buat !!). Suami dan anak-anak masih setia. Penyesalan kini tiada sudahnya. Cukup sekadar di sini sahaja. Apa nasib Zana selepas ini tiada sudahnya. Semoga menjadi iktibar kepada kita semua yang masih sihat dan hidup ini. KREDIT MASTIKA.


EmoticonEmoticon